REAREAREAREAREA

Rea är bra skit - när man hittar något.

I år har jag satt nytt personligt rekord i rea-shopping, eller vad sägs om:

2 par Adidas-skor
1 par Evisu/Puma-jeans
2 Nike-pikéer
1 Adidas-tee
1 aNYthing-skjorta
1 Edwin-skjorta
1 HUF-tee
1 Evisu-crew
1 LRG-piké
1 Volcom-skjorta
1 Atticus-skjorta
1 Ctrl-skjorta
2 OneTrueSaxon-tröjor

Det är väl ungefär 15 plagg mer än vad man normalt hittar när det är rea.

Nu måste jag bara gå ner 5 kilo så jag kan använda alla grejerna också...

WATCH OUT FOR MY BODY ROLLS!


SÄDESTÖMNING


MEN VAFAN!

Vad är det för idiot som brassar på med Lützendimma och ösregn på semestern? Gick upp i morse och tittade ut - men såg inte husen på andra sidan gatan... Charmigt!

Sedan så måste jag säga att denna FB-status fick mig att begå harakiri från insidan:

"Var inne på pride igår. *glad* De var mysit. Hitta återförsäljarna av ett par örhängen jag sökt me lykta efter sen euro-pride. *lycka* Sen blev det nattlig fika på söder. Mysit o trevligt. ♥ nu väntar jag på ett positivt besked för att få veta hur dagenen o kvällen ska fortskrida..."

Jag säger absolut ingenting om Pride eller hela den grejen, utan är mer ute efter innehållet - är det okej för en 33-åring att skriva som en 12-åring?!

Det tycker inte jag.

MILEY CYRUS

Blev "tvingad" (f'låt Tiny!) att se The Last Song, och jag orkar inte gå in på filmen utan nöjer mig med att ställa frågan som är på allas läppar (häpp!):

Vad i helvete är det med Miley Cyrus mun?!

Det är som om hon har för många tänder, för lite hud runt munnen OCH har fått en mild gomspalt tillfixad. Och det är det enda man ser - hela filmen.

BUSINESS AS USUAL

...blir det inte än på ett tag. Jag har semester!


EN LITEN PARANTES

Alla som skriver "glace" istället för glass i tron att det ser finare ut...

BOJKOTT!!!

VÄRLDENS LÄTTASTE JOBB

SMHI, vilka jävla klåpare.

Här trodde man att det skulle bli en varm, solig dag på kajen med lite vin och bra musik - för det har de sagt i flera dagar. Men nej, nej, nej... Istället är det gråare än Arsene Wengers huvud och blåser fucking orkan.

Men vad säger SMHI.se att det är för väder just nu?
Jo: strålande sol, 27 grader varmt och 8 m/s.

Noll rätt under tiden vädret pågår, det är fan världsrekord!

BIG COWBOY


Så här kan det gå när kärlekskranka gamlingar får en grymt dålig idé.

HURRA!


Jag säger som den framlidne Dr Martin Luther King Jr:
"Free at last, free at last - thank god almighty we're free at last!"

Idag sade jag upp mig från jobbet och det blev faktiskt betydligt mindre jidder än jag räknat med. Närmaste chefen sa att han anat det (han tog ju faktiskt in mig i ett möte en dag när jag var "mer finklädd än vanligt" och frågade om jag höll på och sökte jobb) och sa att det var trist för dom men roligt för mig, typ.

Han sa också att han tyckte det var tråkigt att jag inte gav "nysatsningen" en chans, för då hade det ju kunnat bli lite mer klirr i kassan för mig i höst.

Tack men nej tack, jag tar hellre pengarna nu på en gång - enligt avtalet med nya arbetsgivaren... Det ska bli myyycket intressant att höra hur det går för min gamla "avdelning" framöver, med tanke på hans kompetens när det gäller sälj. Jag tror det kan bli en kanonhöst - för mig.

Bäst idag: VD'n sa inte ETT ORD till mig innan jag gick. Inte "tack för den här tiden", inte "hej då", inte "lycka till" - ingenting. Men det är klart, jag var ju trots allt bara där i fem år och tre månader och drog in - i runda slängar - 17 miljoner kronor till honom. Peanuts.

Nej, nu är det semester i 33 dagar - och efter det kan vi börja snacka jobb igen!

GUBBJÄVEL - IGEN

Fick inbjudan till någon utomhusfest nere i Vinterviken på lördag, och min första tanke var att jag tycker synd om alla vanliga människor som åker dit för att sola, bada och ta det lugnt. Istället får de ett par hundra cp'n som studsar runt till sjukt hög (och i vissa fall asdålig) musik och skräpar ner överallt.
 
Jag tror inte riktigt att SUR Å STEL anno 90-talet hade resonerat så...

DJ-DAGS PÅ LÖRDAG!

Som ni vet så spelar jag och Le Petit Sportif på lördag, och här kommer en liten teaser:


EWWWW!


BACKSPEGELN

Året är 1989. Jag går i sexan och har jeans med läderdetaljer, höga basketdojor, Mickey Mouse-sweater med luva och en grymt hög stubbfrilla.

Någon i min klass (eller var det Kejl!?) hade en massa coola skivor och någon gång efter plugget hade jag med mig ett tomt kassettband för att spela in på. Efter att ha lyssnat igenom det han hade lite snabbt bestämde jag mig för att jag nog ville ha Max Mix 8 på ena sidan och Max Mix 9 på den andra. Mixarna gjordes ju i två versioner, en "mix" och en "megamix", och tillsammans blev de ungefär 25 minuter vilket passade perfekt på en sida av mitt 60 minutersband.

Jag minns hur mycket jag lyssnade på de där mixarna, att bandet över huvudtaget höll var fan ett mirakel... Innan skolan: Max Mix. Efter skolan: Max Mix. I bilen på väg till fotbollen: Max Mix. På semestern: Max Mix.

Och så lyssnar man nu - och det är lika bra! Speciellt åttan, som inte innehåller en dålig låt. Det är klart att de hade kunnat mixa det både tightare och snyggare, men tolvåringen inom mig bryr sig inte det minsta.

Lyssna och njut!


BÄSTA STARTEN PÅ DAGEN

Finns det något vidrigare än att intet ont anande gå rakt in på en toalett där någon förmodligen spenderat en timme med att tömma sitt maginnehåll ur de bakre regionerna..?

FY FAN.

HÄNG DOM HÖGT!

Vi satt på Texas Longhorn igår och hade precis beställt när det kommer ett sällskap på typ 6 pers och sätter sig bakom oss.

Servitören kommer ut och ger dom menyer, men en snubbe tittar inte ens i menyn utan säger: "Vilket kött är bra idag? Kan du kolla med kocken?" Alltså, vi är på Texas. En söndag. Kocken är en bakfull 20-åring som inte skulle se skillnad på en flintastek och en kobebiff.

Ess nummer två i sällskapet vill beställa deras "no bean chili" - en rätt som enbart består av KÖTT - i vegetarisk variant. Hon blev mycket förvånad när det inte gick!

Hade vi orkat skulle vi slagit ihjäl dom på plats, men utmattningen och hungern var för stor.

Jag måste också ge ett extra plus till de sköna människorna som jobbar där, att inte låta oss titta i menyerna på grund av att det var en kvart kvar till öppning är både smart, roligt och intressant.

Men om jag ska säga något positivt så var maten god och alla blev grymt mätta - och det var ju faktiskt därför vi gick dit.


DET HÄR MED ATT CAMPA



Camping + LSD = succé!

PEACE & LOVE


Jag tar tillbaka det där jag skrev för ett tag sedan om att jag är sugen på att åka på festival... Jag hade helt glömt bort alla förståndshandikappade bonnläppar som man tvingas ha runt sig hela tiden. Den här "vackre" mannen plåtades på Peace & Love i Borlänge nu i helgen av Djungeltrumman.

Suck, nöjer jag mig med att säga om honom.

Men innan jag stänger boken - och ögonlocken - för den här helgen vill jag lyfta på (cowboy)hatten till alla de som gjorde den så jävla rolig! Grym brännbulle och grill hos herr och fru Skräddare, och mycket trevlig dagen-efter med sol och - till slut - god mat med Syra, Baba och Mr P.

Nu är det bara 35 arbetstimmar som ska betas av, sedan är det semester de lyx som gäller. 35 timmar klarar jag av baklänges med förbundna ögon.

SKIVOMSLAG

1999 släppte den forne Dexys Midnight Runners-sångaren Kevin Rowland albumet "My Beauty". Albumet innehöll Rowlands tolkningar av 11 kända låtar, bland annat gör han en helt briljant "Greatest Love of All".

Så här ser omslaget ut:


ZZZZZZZZZZZZ...

I morse drömde jag att vi var på semester. Hela ligan var där: jag, Tiny, Skräddarn, C-Line, Syra, Baba, Sharam, OTGSS, Mr P med flera.

I drömmen hade vi varit ute och kom hem lite småfulla på morgonkvisten och upptäckte att ett bageri hade lämnat av en massa bröd utanför hotellets entré - förmodligen till frukosten. Helt plötsligt plockade alla på sig bröd ("att ha till frukost" - ingen tänkte såklart på att brödet VAR till frukosten) och sprang upp på det våningsplan där alla bodde.

Så samlades vi i något hörn i korridoren och jämförde. Någon hade en russinfralla, någon en baguette, någon annan chokladcroissanter... Men Baba var inte där.

Efter en liten stund kommer han springande, eller snarare stapplande, med ett bröd format som en stor jävla huvudkudde under armen och säger: "jag tänkte att det var bra att ha om man blir hungrig i sömnen!"

Kan det bli mer Baba?

RAKETBRÄNSLE


RSS 2.0