En av världens bästa låtar


The Kitty Cat Dance



Jag saknar ord.

Att köpa!



Så fort mitt ryggskott försvinner och jag kan gå utan rullator så ska jag dra in till stan och sporta loss med denna grymt cleana jacka. Jag tänker West Side Story, fast utan homosexuella dansare med fåniga små knivar, jag tänker jocks som spöar nördar, jag tänker Johnny Footballhero.

Grymt skön uppdatering av en klassiker.

Så jävla löjligt!

Jag kan irritera mig något vansinnigt på alla ställen som ska lägga på en avgift (oftast en femma) för att man ska betala med kort om beloppet är under en hundring. De hänvisar till bankens "skyhöga" (detta såg jag på Fräcka Halvpannan i lördags) avgifter, men vad de inte verkar reflektera över är att om de lägger på en krona rakt av på allt på menyn så skulle de inte bara tjäna mer pengar - de skulle dessutom inte framstå som snåla fittor.

Inte speciellt svår matematik, eller?

Jesus is a friend of mine!


The Twins rockar stenhårt!



Veckans skämt...

...måste vara min fysiska status.

Efter att ha hört allt snack om Midnattslopp, Bellmanstafetter och fan vet vad, så bestämde jag mig för att ge mig ut på en fem kilometersrunda och se - först och främst - om jag orkade runt, och om jag orkade runt - hur lång tid det skulle ta.
Så jag satte mig framför datorn och mätte upp fem kilometer. Det blev hela Bäckvägen ner till Shell, hela Hägerstensvägen bort till Axelsberg och sen upp på Åsen igen.

"Inga problem", tänkte jag.

Så otroligt fel jag hade.

Startade i lugnt tempo, men kände efter typ en kilometer att jag det var lite för lugnt, så jag brände på lite. Det höll i cirka 800 meter. Sedan var jag helt slut. Kämpade mig igenom hela Hägerstensvägen med maxpuls, och när jag kom till stegringen upp till Åsen var jag så trött att jag hade blodsmak i ögonen, hela världen snurrade och vänsterbenet domnat bort! Så jag fick gå upp för Avgiftsvägen, och när jag väl kom upp så orkade jag springa sista 200 meterna - ända tills jag kom till trapphuset, då domnade benet bort igen. Så jag släpade mig, som nån sorts semiinvalid, uppför trapporna och in genom ytterdörren. Sträckte mig efter mobilen, som jag använde som timer, och stängde av den.
Tiden blev 23 minuter och 37 sekunder.

Det tog säkert 10 minuter att få ner pulsen till hyfsat normal, och hade mina armar fungerat under dessa 10 minuter hade jag nog först druckit något, och sedan skrivit mitt testamente. Så jävla slut var jag.

Idag känns det som om Hulk Hogan satt hela natten och slog mig på låren.

Men jag är igång, iallafall...

Fett med tungt

Blev just kallad "pimp" av nån amerikansk hip hop-producentsnubbe.

Hädanefter är alla mina polare hallickar.

"Läget, hallick?" - du hör ju själv hur bra det låter!

Hårdvara

Igår sålde jag av min gamla trotjänare, Pioneer DJM-500. Den har stått ut med min misshandel i nästan sju år, och aldrig klagat, förutom en gång när jag rockade loss på tre decks och mitt i själv klimaxet råkade slita av basreglaget på den tredje kanalen... Så kan det gå när man leker Jeff Mills hemma. Hur som helst så lade jag ut den på Blocket igår vid 10-tiden, och var osäker på om priset var bra eller dåligt - men det visade sig ganska snabbt att jag förmodligen kunnat få en lax till för den. Det ringde, messade och mailade folk ända fram till klockan ett i natt - trots att jag tog bort annonsen vid 20-tiden då det kom en skön förortssnubbe och hämtade den. Han hade enligt egen utsago varit DJ i massor med år, men det var stor humor att kolla på när han "testspelade" den, lyssnandes på en 1.3 sekunder lång loop jag gjort på CD-spelarna. Den gick om och om och om... På sjukt hög volym i lurarna.

Så nu får jag klara mig med min Reloop. Och rent spontant känns det redan som ett jävla nedköp, ljudet är klart sämre, EQ'n lite jobbig och dioderna som visar volymen inte lika precisa som på Pioneeren. Men den är ju iallafall vit, om man ska hitta något positivt. Vi får se hur lång tid det tar innan jag vill köpa en ny...

Nu har jag dessutom gjort slag i saken och köpt ett PS2, så alla grannar kan börja fila på sina arga lappar att sätta upp i trapphuset...
Det kommer bli många Buzz-, Singstar-, Guitar Hero- eller bara rena gaming-kvällar framöver känns det som! Nu måste jag bara se till att fitt-Comhem fixar lite stabilitet på vår uppkoppling så jag kan ladda ner shitloads med spel.

Finns Samantha Fox Strip Poker till PS2?

Slapstick


Filmbrudar

På brunchen i söndags pratade vi en del om filmtjejer och killar som man tycker är snygga, och jag utlovade en lista... Det har inte varit lätt, och jag är inte alls nöjd, men nu ger jag upp och presenterar min lista över (förlåt Paris!) hotties & notties. Det är totalt omöjligt att rangordna dessa inbördes, så de är bara inkastade som jag kom på dom. Förmodligen har jag glömt hur många som helst, men jag försöker faktiskt arbeta (hrrrrrm) samtidigt som jag håller på med det här... :)

Jag kommer säkert ångra mig och vilja ändra, men nu får det vara som det är!


HOTTIES:


Scarlett Johansson - världen verkar vara delad i två läger vad det gäller Scarlett och hennes utseende. Själv tillhör jag det läger som säger "mmmmm... Scarlett..." med Homer Simpson-röst.  

Kate Hudson - sötare än socker, och hon har ju ärvt en hel del gener från sin lilla mamma. Lite spinkig, men det får väl gå.   

Katharine McPhee - det kommer bli mycket intressant att följa hennes filmkarriär...
 
Jessica Alba - enda anledningen att se skitrullarna Into The Blue och Honey. Inte helt dum i Sin City heller fastän hon typ är tecknad...  

Ellen Page - en sån där som det är svårt att sätta fingret på vad det är man gillar, men efter att ha sett Juno diggar jag henne stenhårt.  

Jessica Biel - Justin Timberlake... den lyckliga jäveln. Och Adam Sandler lär ha ordnat minst 46 omtagningar på tuttklämscenen i I Now Pronounce You Chuck & Larry...  

Jennifer Love Hewitt - har hållit snyggfortet i mer än 10 år och gör det fortfarande med bravur. Lite läbbiga cellulitbilder i tabloidpressen för nåt halvår sedan, men det är tydligen fixat nu.  

Mila Kunis - riktigt fin i That 70's Show, och ännu najsare i Forgetting Sarah Marshall. Har tydligen olika färg på ögonen, det är också lite coolt.  

Nadine Velazquez - som Catalina i My Name Is Earl är hon inte dum. Inte dum alls.   

Chelan Simmons - totalsmaskens i Kyle XY och det var ju inte med besvikelse man såg henne topless i Good Luck Chuck. Mer sånt!


NOTTIES:

Sarah Jessica Parker - i Mars Attacks får hon sitt huvud satt på en hundkropp och blir mer lik sig själv än någon gång tidigare. Väntade 40 år med att ta bort vårtan på hakan.  

Penelope Cruz - ser ut som en Picasso-tavla i fejan, allting sitter lite på trekvart. Sen att det som sitter lite på trekvart ser ut som skit gör inte saken bättre.  

Kirsten Dunst - en sån där tjej som dricker öl med fimpar i utan att blinka och som byter trosor en gång i veckan. Tänder som en räv. Nej tack.  

Cameron Diaz - vann VM i finnar för några år sedan och har bredare mun än Grodan Boll. Inte min grej för fem öre.  

Renée Zellweger - inte bara för att retas med OTGSS. Tycker hon ser ut som en blåsfisk korsad med Tom Prahl i fejan, det kan aldrig vara bra!


Vad tycker DU?!

The Bartender Hates You!

Det här klippet vägrade låta sig postas som en film här i bloggen, så tyvärr får ni klicka för att se den.

Almost complete!

Igår dök paketet som gått via Island äntligen upp. Jag frågade ju hur fan de lyckats skriva IS istället för S som landskod, men avsändaren hävdade med en dåres envishet att man inte gjort det - så jag tog en närmare titt på fraktsedeln. Faktum är att de inte skrivit IS som landskod... De hade skrivit ICELAND. Med stora, fina, bokstäver stod det klart och tydligt: ICELAND.

Då är det väl inte så jävla konstigt att det landar på en svinkall ö med världens deppigaste folk istället för en halvkall stad med världens näst deppigaste människor?!

Nu väntar jag bara på mixern, måtte den komma idag... Det får nästan bli ett samtal till DHL för att jaga på dom lite. Men nej, det gick såklart inte. För paketet var skickat från DHL i Tyskland, men de ägs av tyska posten, så när paketet ankommer Sverige övergår det till "vanliga" posten... Så förmodligen är det framme om 2-3 veckor. Bollocks.

I helgen var vi förresten på årets andra kräftis och det var moget så det förslog. Klockan 23 - och nästintill spiknykter - gav vi oss av från urskogen längst ut i Norsborg, i riktning Åsen. Det var lite synd för festen hade potential, bara att den var i en 100 år gammal kåk i tre våningar och typ 25 rum gjorde en hel del. Att mitt lag (det tävlades självklart) gjorde tidernas sämsta framförande av en snapsvisa var inte heller fel. Men jag tror att de kunde festa loss alldeles utmärkt utan oss också - det såg iallafall ut så när vi gick...

Söndagen bjöd på brunch på Clarion tillsammans med ett skönt gäng, tyvärr så hade man gjort kraftiga (enligt oss, marginella enligt Clarion) nedskärningar i utbudet och även om det som fanns var kanongott så får det bli ett besök på Långbro Världshus nästa gång för att se om de kan ta över stafettpinnen. Jag föreslår brunch sista söndagen i varje månad hädanefter!
Under brunchen avhandlade vi också snygga skådisar, och eftersom jag inte kunde komma på min topp fem då så har jag för avsikt att presentera den här på bloggen under veckan. Då får ni se hur dålig smak jag har... Eller nåt.

Mike Mareen back in the day

Det här tycker jag är ett underbart klipp. Nånstans i Tyskland har man sommaren 1985 (?) en liten festival för de sommarlovsfirande kidsen och bokar... Mike Mareen?! Redan efter en minut ser man hur de ledsnat, inte ens hans Buttericks-brillor roar dom, men han kämpar på med mimandet till sin hit "Love Spy". Så då blir det till att försöka muta publiken med att kasta ut lite prylar...

Några saker jag frågar mig efter att ha sett denna video:

- Hade det varit jobbigt att ta med sig en tjej som kunde mima refrängen? Förmodligen ville han ha hela gaget själv, det snåla svinet.

- Hur skönt är det att få en LP-skiva i pallet från 20 meter?

- Vet karln hur låten går?

- Varför gör man inte en version som inte fadar ut på slutet, om man ska åka runt och mima låten?!


Potejto, potaaato...

Beställde svingrymma vita covers till mina skivspelare och väntade väl in dom typ idag eller i morgon. Därför blev jag inte sådär asnöjd när jag gick in och kollade var de befann sig och trackingen säger att de ankom Reykjavik i går eftermiddag. De är alltså på Island. Fattar noll, tills jag kollar in adressen avsändaren har använt...

IS-12934 Hagersten har klåparen skrivit.

Vadå IS? Sverige har S för bövelen! Nu får vi se när skiten dyker upp, och även den vita mixern jag beställde - det kommer bli so fresh, so clean...

En söndag i soffan

Igår var man duktigt sliten efter Tårtans inflyttnings/namngivnings/födelsedags-fest, ett riktigt trevligt arrangemang som bjöd på både öl, smarrigt käk, bra surr - och Minttu Black! Spenderade således hela söndagen i horisontalläge i soffan, och klämde två rullar som jag tänkte skriva några rader om.

The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor

Hade inga som helst förväntningar på filmen eftersom jag tycker de två första filmerna är jävligt tveksamma, så därför blev jag inte speciellt förvånad när eländet drog igång. Det var svindålig CGI (en del grejer var nästan i Commodore 64-klass!), snö som både såg ut och betedde sig som sand, skådespelarinsatser som höll Razzie-klass (hej Brendan Fraser!) och töntiga Yetis. Mitt ibland allt detta så fanns det faktiskt några sköna repliker och roliga situationer, men som helhet tror jag inte direkt att den här rullen kommer vara med och fajtas om någon Oscar när det drar ihop sig till gala i februari nästa år...
4 av 10 myrsloksdanser.

The X Files: I Want to Believe

Jag gillade Arkiv X som fan när det gick som serie, och även om inte alla avsnitt handlade om utomjordingar och övernaturliga ting så fanns det ändå en känsla av detta som genomsyrade serien. I denna film är den som bortblåst. Storyn är ganska tunn och birollerna runt Mulder och Scully mer eller mindre ointressanta och platta (Xzibit som FBI-agent kändes inte sådär jättetrovärdig) men de får iallafall ihop det tillräckligt för att jag skulle kunna hålla mig vaken hela filmen, och till slut blev det faktiskt lite spännande. Plotten innehåller en del småtwists som säkert får en biosalong att susa till, men hemma hos oss tyckte vi mest att det var underligt. Som helhet var det rätt onödigt att väcka liv i Arkiv X för filmen gör verkligen inte serien rättvisa, med en annan titel och andra huvudrollsinnehavare hade det varit en habil rulle som gått direkt till DVD.
5 av 10 nakna David Duchovny med en tekopp för ballen.

RSS 2.0