HUR SER MAN...

...att Tiny varit på besök vid ens arbetsplats?

På kaksmulorna, såklart!


TA BORT

Kan någon säga åt folk att gummistövlar aldrig någonsin under några som helst omständigheter kommer att bli mode. Inte ens om vi levde i fucking Waterworld.

BORT!

DJ-SPECIAL






LUNSJ

Årets första utelunch avklarad, soligt och skönt men lite väl blåsigt. I sedvanlig ordning fattade de inte vad jag menade när jag sa att vi skulle dela på en portion och därför ville ha två tallrikar, och i sedvanlig ordning fick jag gå in och hämta en extra tallrik när maten kom.

Inte så fruktansvärt konstigt, väl?!

Nu går jag på idle-mode tills på torsdag klockan 07.00 då planet lyfter med destination Barcelona!


SÅ. JÄVLA. BRA.


PIZZA HUT, KLOCKAN 12.52


MINNET ÄR BRA

Min chef kommer förbi:
 
"Du, förresten - det är klart med semestern, du kan ta den där veckan som du ville ha. Vi pratade om det i morse och nu är alla semestrar klara."
 
Åh, gud va fint! Speciellt som han lovade mig det för TRE VECKOR SEDAN.

SJUKT FETA BEATS


EN HELT NY NIVÅ


NO MORE SEXFRÅGAN

Tycker det är för jävla dålig uppslutning på mitt sjukt spännande lilla test, och sen så tror jag faktiskt inte att folk är ärliga och då blir det helt meningslöst. Så nu skiter jag i att ställa fler frågor.

Men ni får gärna berätta om er sjukaste böjelse, själv kan jag avslöja att ibland så tittar jag på bilder av lättklädda tjejer, typ i Ellos-katalogen. Snälla - lova att ni inte retar mig nu när jag avslöjat mig!

OVÄNTAT

Miffot till kollega är inte bara ordförande i sin bostadsrättsförening och tränare för sin sons fotbollslag (trots att han är totalt oduglig på allt som har med sport att göra) - han är även aktiv inom Hem & Skola... Såklart. Jag sätter en miljard på att han var ordningsman i klassen också och varje dag tog med sig ett äpple till fröken även i gymnasiet.

SEXFRÅGAN TISDAG


SEXFRÅGAN MÅNDAG


TILLBAKA I "VERKLIGHETEN"

Gud så skönt att vara tillbaka på jobbet... Eller nåt. Att börja arbetsveckan med ett möte är en klockren spark in i verkligheten, försäljningschefen slänger ur sig grejer som att vi i "grunda slängar sålt för 200.000", VD'n som kommer in efter halva mötet, luktandes mer parfym än en fransk hora på 1800-talet och gaggar oavbrutet i en halvtimme om saker vi redan pratat om innan han kom.
 
Ut från mötet och öppnar mailen, där hade jag 222 olästa varav typ hälften var från min imbecilla "kollega" som skickar kopia till mig på ALLT - utom det som jag faktiskt behöver veta. Ett av mailen var dessutom om att vi "måste diskutera semesterplaner" - men nej, det tror jag bestämt inte att vi behöver. Kolla semesterlistan, där står allt du behöver veta!
 
Nu fick jag dessutom veta att han blivit ansvarig för "vår" lilla avdelning... VILKET JÄVLA SKÄMT!
 
Utöver det så fick vi veta att det inte är mycket att vara otillgänglig 60% av arbetstiden som säljchef/inköpschef samt att när den nya servern kommer så kommer all trafik att kunna spåras, så vi måste tänka mycket noga på vad vi surfar på och hur mycket. De hänvisade också till en paragraf i personalhandboken. Själv funderar jag över vilka sidor jag skall besöka för att kunna orsaka så mycket jidder som möjligt, undra om www.midgetswithhugedickswhofuckretardscoveredinpoop.com finns? Annars får jag väl dra igång den och lägga på jobbservern.
 
Jag får glädjas åt att det bara är 10 dagar kvar till nästa semesterresa för min del...

Och: för att kicka igång ordentligt efter en veckas tystnad kommer jag köra en sexfråga om dagen här på bloggen, det brukar ju alltid vara uppskattat.

MUSIKSLAKT

 
Syra skrev nåt om hårdrock och jag kände bara att jag ville kontra på det. I och för sig vete fan om NIN kvalificerar sig som hårdrock - men här är mitt bidrag. Grym låt och grym video.

De två veckorna i gymnasiet när jag var med i ett band (!!!) så var det den här låten vi försökte lära oss spela. Jag skulle spela trummor och gjorde väl mitt bästa för att få ihop den helt omöjliga trumkombinationen han satt ihop, medan de andra hamrade på sina instrument. Behöver jag säga att det lät förjävligt?

TVÄTTA MUNNEN MED TVÅL

Sitter i lunchrummet på jobbet och äter en hamburgare när den nyanställde snubben (25 bast, började i tisdags) börjar prata om alla "drinkluder" på Stockholms klubbar och barer och hur de beter sig. Vi som sitter vid bordet förutom honom är 32, 45, 50 och 60 år gamla och de tre äldsta är kvinnor, och vi är väl sådär måttligt intresserade. Redan när han säger "drinkluder" så börjar det kännas obekvämt, men givetvis skulle det bli värre. Han fortsätter med en massa direkt olämpliga ord för att beskriva deras beteende - och avslutar med följande:
 
"Det bästa vore nästan om man kunde ge dom en femhundring och få en avsugning på en gång!"
 
Den pinsamma tystnaden runt bordet var i världsklass.

SVÅRSÅLT


Stod på Skärmarbrinks perrong och var lite sugen på något att dricka... Automaten är igång och verkade ta emot pengar, men jag tyckte det var lite småknepigt att se de olika produkterna eftersom det satt en centimetertjock fastsvetsad plåtskiva för hela fronten.

Och just ja: veckans McDonaldstips! 2 cheeseburgare, lökringar, chipotledip och McVatten kostar 38 spänn. Helt perfekt om man vill in och stilla den värsta hungern lite snabbt.

GISSA PRISET!

I dag var jag och Tiny iväg på lite ärenden på lunchen och åt på ett ställe där iallafall jag aldrig ätit lunch förut.

Tina åt kycklingfilé med pommes och bea, jag tog köttbullar med gräddsås, kokt potatis och lingonsylt. Till detta drack Tina läsk och jag juice, sedan delade vi på en NEGERboll.

Nu till den stora frågan: vad kostade lunchen totalt?

Den som gissar rätt vinner en prostata/livmoderhalsundersökning utförd av en man utan armar!


SLUTA UPP MED DET DÄR!

Sitter på jobbet och lyssnar på Radio 107.5, en kompromiss för att slippa gnället som uppstår när jag kör Intergalactic FM. Först dyker det upp en cover på Black Box "Ride On Time" och jag blir lite förvånad. Sen kommer en på Shannons "Let The Music Play", ytterligare en en på Baby Ds "Let Me Be Your Fantasy" - och nu när jag sitter och skriver det här så kommer det ännu en: Bucketheads "The Bomb".

Alltså - vad fan är det här!? Covers på dansmusik som redan är så bra som den kan bli, hur fan tänker de? Och dessutom så är det sämre producerat, sämre sångerskor/sångare och allmänt klent sound i musiken.

Upphör, och upphör genast!

SENASTE INKÖPET


ATT INTE VARA TÄT

Igår åkte jag tuben in till stan för att se på vad som skulle visa sig var universums sämsta fotbollsmatch. Det tar typ 35 minuter in från jobbslummen, så man hinner både somna och vakna ett par gånger - men någonstans däremellan kom det tre tjejer i 25-årsåldern och satte sig bredvid mig, och även om jag slumrade till litegrann så kunde jag inte låta bli att höra vad de pratade om. De tre var nyanställda på en förskola och hade börjat med några veckors mellanrum och jobbade typ 30-50% där som vikarier eller nåt i den stilen. En tjej lät som om hon var från västkusten eller där i krokarna och de två andra var från Bahrain (jag är grym på att tjuvlyssna!) - och de hade en lite annan syn på livet och livskvalitet än vad jag har.
 
Svenska tjejen: Ja, det här med kläder är ju svårt... Oftast så pusslar man ju ihop olika kombinationer av sånt man har, och syr om. Men när jag har råd brukar jag lyxa till det och handla på HM.
Bahrain 1: Jag får det mesta av släktingar, inte så roligt men vad ska man göra?
Bahrain 2: Jag och min man har nog inte handlat kläder på flera år.
 
Lite senare kom de in på att den svenska tjejen jobbat utomlands på en svensk förskola och att hon under hela den tiden så betalade hennes arbetsgivare för boende på ett hotell.
 
Svenska tjejen: Det var värsta lyxhotellet!
Bahrain 2: Åh, berätta, berätta!
Svenska tjejen: Jag hade stort badrum inne på hotellrummet, med badkar och allting - man behövde inte gå ut i korridoren och leta efter toaletten! Luftkonditionering hade de också - och sen så kom de med frukost till rummet varje morgon!
Bahrain 1: Det låter verkligen fint... Jag hade kunnat stanna hur länge som helst om jag haft det.
 
Jag trodde först att de satt och skämtade, men det gjorde de inte. De hade helt enkelt lite andra förväntningar och förutsättningar än jag - och alla ni som läser den här bloggen (tror jag). Ska inte ge mig in i något långt filosofiskt resonemang nu utan nöjer mig med att konstatera att jag är glad över att kunna åka på semester, gå ut och roa mig och göra lite som jag vill utan att behöva oroa mig över att inte ha råd.

RSS 2.0