CUTENESS OVERLOAD


OCH NU BLIR DET MUSIK


TACK SNÄLLA SL!

Jag lyfter på hatten för den otroligt trevliga resan till jobbet i morse! Först fick jag vänta 10 minuter utan att det kom något som helst meddelande om när, hur och var tåget befann sig. Sedan, precis när tåget var på väg in på perrongen, ropades det ut att man körde 10 minuterstrafik idag. Ingen anledning, ingenting.

Väl inne i tåget så var det mycket folk, jag har aldrig någonsin varit med om att inte få sitta när jag har gått på vid Åsen, men det finns en första gång för allt verkar det som… Två stationer senare, när vi kom till Kransen, så var tåget så fullt att många av dem som stod på perrongen inte ens försökte gå ombord. Och mitt i allt det där stod jag, med ungefär fyra personer i vad jag räknar som mitt personal space – hela vägen till Slussen. Jag får väl tacka min lyckliga stjärna att det idag inte var något mängd-cp som fick för sig att klämma en frukostmacka med salami, lök och brie mitt i folkmassan. Konstigare saker har ju hänt, liksom.

En personlig favorit är hjonet som stod ute på perrongen och gormade om att folk skulle gå längre in i gångarna… Ursäkta mig, bäste dvärg, men folk står fan ända in bland sätena – tåget är FULLT. Det finns ingenstans att ta vägen. Men det verkade hon inte kunna förstå, utan stod och gastade och gormade.

Underbart, helt enkelt.

INTE OKEJ?


ASSÅ BÄSTA LÅTEN LIXOM!!!


SNART ÄR DET ÖVER


KORT SOMMARGUIDE

T-shirt under skjorta: okej.
Under vit skjorta: aldrig.
Under uppknäppt skjorta: alltid.

Shorts: okej.
Som slutar ovanför knäna: aldrig.
Som slutar precis under knät: alltid.

Ankelstrumpor: okej.
I trainers: alltid.
I flip-flop: aldrig.

Basketlinne: okej.
Dwayne Wade: alltid.
I storlek XXXL: aldrig.

Grejer på huvudet: okej.
Keps: alltid.
Hatt: aldrig.

Solbrillor: okej.
Vilket jävla skit som helst: alltid.
Rayban Wayfarer: aldrig.

HALLÅ? NÅN DÄR?


ONSDAGSKVÄLL I GRÖNDAL



Väntade på bussen hem från P igår och fick tio minuter av denna "underhållning".

Tydligen är man en surgubbe när man inte uppskattar ett gäng miffon som lyssnar på skitmusik, skriker och dansar som cp'n klockan elva på kvällen. Det fick jag lära mig idag på jobbet, och det fick även farbrorn i klippet lära sig av den utländske herre som sa åt honom att "låta ungdomarna vara, de dansar ju bara och har kul!"

Själv hade jag velat rulla in en handgranat i busskuren.

AJ!



(Ja, jag vet att jag har gubbröv!)

RSS 2.0