FÅR JAG LOV?

Såhär ska jag dansa på fredag!


SIZES

Igår köpte jag en skjorta i medium för första gången sedan… Ja, jag minns inte ens när jag gjorde det senast.Och detta trots att jag är fläbbigare än jag varit någon gång tidigare i livet.

 

Fem minuter senare kom jag inte i en stickad tröja i extra large.

 

Ursäkta, men kan ni göra storlekarna enligt någon form av mall, så vore jag tacksam!


NEEEEEEEJ!

Jag såg precis en kollega skriva ett mail i comic sans. COMIC SANS!!!

Och jag som var helt övertygad om att de förbjudit det för länge sedan...


DAGENS MUSIKCITAT

"I don't like country & western.
I don't like rock music.
Ehm, I don't like, I don't like rockabilly.
- Rock'n'roll in particular.
I don't like much, really, do I?
But what I do like, I love passionately!"

HELT VANLIG MÅNDAGSKVÄLL


DAGENS SVENGELSKA

”Vi har underestimerat hur mycket tid som går åt.”


FÅNIGT BRA


I-LANDSPROBLEM

Jag har haft ett tiotal kort (VISA, DIF, bank, SL etc) i plånboken i ett par månader och det har funkat alldeles utmärkt att läsa av mitt SL-kort genom plånboken när jag ska gå genom spärrarna eller ombord på bussen.

Men sedan jag fick nytt gymkort så går det inte.

Nu måste jag TA UT SL-kortet varje gång, annars vägrar den läsa det.

SKANDAL!!!!!! AVGÅ ALLA!!!!!

OVERGROUND

Jag har alltid tyckt att dreads är riktigt fult. Ja, töntigt till och med. Kanske att jag vid någon kort sekund tyckte att Josh Wink var lite häftig när jag såg honom på bild första gången - men det var 1995 och det gick över fort.

Idag såg jag det jävligaste på länge: ett par i tjugoårsåldern - båda blekansikten såklart - med dreads. Tjejen hade en stor jävla kanelbulle av hår på skallen och killen hade en sån där ASCOOL bautamössa som man måste ha när man har mer hår än fucking Rapunzel på skallen.

De var jävligt fina.

För att göra det hela ännu mer pinsamt hade de givetvis varsin piercing i ansiktet: hon i näsan (oxe-style) och han i ögonbrynet. ÖGONBRYNET! Nu hade de jackor på sig båda två men om jag fick gissa helt fritt skulle jag säga att under så killen hade en Bob Marley-t-shirt på sig, inköpt på Roskilde 2004. Tjejen körde förmodligen något Haile Selassie-relaterat. Grymt äkta.

Jeeeez!

DAGENS MUSIKCITAT

"Bygg något vackert eller krossa allt."

NEW YORK CITY BOY

Det är ju som ett skämt.

 

Varenda gång vi tänkt resa någonstans så är det något knas, och så även denna gång. Vi hade bestämt oss för att åka till New York, och skulle i princip bara trycka på knappen och boka – men det kom fotboll, sömn och allmän glömska i vägen. Så jag skulle boka i morse istället… Klickade i exakt samma saker som jag gjort typ 12 timmar tidigare, och möttes av ett helt annat svar. Istället för direktflyg var det en mellanlandning på ISLAND med ett par sköna timmars väntan till det pris som vi hittade igår, och en bit ned på sidan hittade jag vårt tänkta flyg. 25% dyrare. TJUGOFEM PROCENT!

 

Arg som jag var så körde jag det ändå, och Ving hade nån city weekend-grej där det var ett hotell med helt okej läge som ”ingick” för ett hyfsat rimligt pris. Det var, rättare sagt, tills jag kom till bekräftelsesidan. För där stod det att de inte hade avtal med det hotellet och måste kolla tillgängligheten innan de kan bekräfta till mig. Priset kunde höjas, och det kunde också bli ett annat hotell. Snyggt där, Ving – verkligen imponerande.

 

Så då kunde Ving dra, och tog jag och bokade enbart flyg på en annan sida. Det kostade över 8000 per skalle. Gissa om jag tänker njuta av den flygningen? Jag ska vara som en jävla studsboll på planet, inte sova en sekund – jag vill ju få valuta för pengarna! Och fan ta dom om den där filmmojängen i sätet pajar som när jag flög till USA senast… Då kommer jag gå bärsärk! Jag KRÄVER en massa dåliga filmer som jag redan sett 400 gånger, och jag kräver dom hela flygningen. Jag kräver också mat, dryck, massage (fransk, helst - men det får nog resesällskapet stå för) och komplimanger om mitt otroligt vackra anlete. I åtta timmar.

 

Vi stödbokade ett hotell, så vi har nånstans att bo om vi inte skulle hitta något riktigt bra och prisvärt.

 

Nu låter det nog som om jag är en snål jävel, men det är jag faktiskt inte. Jag är grymt glad över att få åka till NYC, och pengar är ju bara pengar – de är ju till för att spenderas. Men 25000 för fyra dagar, känn på det… Nog fan är det rätt saftigt, enbart för att åka och bo?

TILLÄGG: nu ringde de från Ving och berättade att de "tyvärr" inte kunde hjälpa mig med hotell till det pris de skrivit på nätet. Det bästa de hade hittat var ungefär dubbelt så dyrt. De verkar inte vara så bra på att googla, för jag hittade ju ett tiotal till det pris som de angett... "Vill du att vi tar bort din förfrågan?" undrade de.

Tack gärna.


OCH SÅ LITE MORGONMUSIK


PSYKBRYT

Man letar upp grymma skor. Man beställer grymma skor. Man betalar grymma skor. Man får en orderbekräftelse på grymma skor. Man väntar på grymma skor.

 

Men de grymma skorna kommer aldrig.

 

Man mailar och frågar om de grymma skorna och får till svar att beställningen makulerats för att betalningen tagit för lång tid. Tydligen är två dagar för lång tid för grymma skor, och tydligen tycker inte nätbutiken i fråga att de har någon skyldighet att tala om för mig att det inte blir några grymma skor.

 

Men jag var välkommen att lägga om ordern på de grymma skorna. Om de fanns kvar.

 

Jävla muppar.


SKÄMMIGT

Folk som har uttalade "herrmiddagar" - vad är det för fel på er?

DET ÄR FARLIGT ATT TRÄNA


DAGENS LÄRDOM

Enligt Professor Griff, fd ”politisk talesman” i Public Enemy, så blev Tupac Shakur mördad på grund av att han vägrade stoppa in sin penis i musikmogulen Quincy Jones’ röfv.

 

Snacka om att lacka ur.


HÖRT PÅ JOBBET

”Jag skulle aldrig kunna skaffa en katt, katter luktar illa! Hund, däremot, kan jag tänka mig!"

 

Hej du invånare av Tvärtomland!


SIMPSONS BY BANKSY


BORTAMATCH

Vicken grej.

 

Var iväg på någon sorts kickoff, vi skulle till Göteborg men där var det två miljarder läkare och det fanns inte ETT hotellrum i hela stan ledigt. Vi hamnade på Hönö. Där var det inte många, men det var bra ändå – god mat, fisklukt, orkanvindar och delat rum med en lönnfet man från Kalmar. Jag fick dessutom lira Alfapet, det måste varit 15 år sedan jag gjorde det. Vem som vann antar jag att jag inte ens behöver gå in på?

 

Kvällen slutade med att vi satt och försökte Spotify-trumfa varandra och kollade Peter Apelgren-klipp på Youtube, sämre kan man ju ha det!

 

Dagen efter var det dock lite tyngre…

 

Men jag köpte i alla fall med mig ÄKTA Hönökaka – det ni! Och vet ni vad? Den är mycket fluffigare och godare än den där fabriksbakade skiten man köper i butik. En helt ny värld öppnade sig när jag åt en halv kaka till frukost! Änglar sjöng, solen strömmade in genom fönstren och under en kort sekund var t om Jay Leno lite småkul.

 

---

 

Nu till något helt annat.

 

I morse lyckades jag av misstag (!) att köpa tre par trainers. Jag hade plockat ihop en liten varukorg på Size och skulle bara se om mitt Paypalkonto fortfarande funkade och vilket Visakort som var knutet till det när det ploppade upp ”transaction complete” eller nåt sånt. Det är tydligt att man inte ska sitta och näthandla när man är astrött, men å andra sidan så hade jag nog inte handlat allt det där om jag varit vid mina sinnens fulla bruk även fast jag ville.

 

Så på något sätt blev det rätt, tror jag.


ÅRETS FIGHT!


JAG SKA SNART SKRIVA NÅT

Men under tiden kan ni ju kolla på den här bilden i en timme.


KOLINGSBORG 30/9 KL 02.30


"Business in the front, party in the back!"

(Och ja, jag var nykter trots den sena timmen... Med techno går det bra!)

RSS 2.0