DUM FRÅGA...

...får ett dumt svar, eller hur brukar man säga? I DNs kulturdel har man på baksidan en liten mini-På Stan varje dag och de svarar på frågor om var man ska äta, var man kan köpa kostymer i 30-talssnitt eller andra mer eller mindre bra frågor.

Idag var det en tjej som undrade om det fanns några bra konserter att gå på vecka 3, en fråga som är rätt dum eftersom det är mer eller mindre omöjligt att veta vad hon gillar för musik och om man har dator kan man kolla detta själv på typ en minut.

Hur som helst, såhär låter svaret från DNs David Djuphammar:

"Brittiska indiebandet The XX är rejält hajpade men trots det faktiskt också riktigt bra. Egentligen skulle de ha spelat på Debaser Slussen men på grund av stort publiktryck har konserten flyttats till Debaser Medis, där gruppen alltså spelar 19/1. Ett annat alternativ, om din kompis är åt det frisinnade hållet, är att gå och se Sunn O))) som spelar på Fylkingen dagen därpå, 20/1. Sunn O))) består av två amerikaner som klär ut sig i kåpor och gör musik som påminner lite om jordbrum – effektivt meditationssoundtrack för den som vill leva ut sin inre, solkiga Agneta Sjödin. Förbandet bör också nämnas eftersom det utgörs av black metal-bandet Mayhems förre sångare Attila Csihar. Hur han låter solo vet jag inte än men det vore ju mäktigt om han stod på golvet och bara skrek."

Här har ni ett klipp med Sunn O))) live, det verkar ju verkligen ASBRA...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0