DINNER & A MOVIE

Vi satt på Faros och åt en trevlig grekisk måltid när Mr Creosotes brorsa knatade in med tre damer i släptåg. Han satte sig ned vid ett bord som han gillade trots att servitörerna sa att de inte kunde sitta fyra vid ett bord för sex, och sedan började showen. Han beställde in typ ALLT till förrätt tillsammans med en öl och ett par pavor rött och under tiden som de åt satt han och "sjöng" rätt ut i luften, gapade märkligheter åt servitörerna, flashade sin Breitling och betedde sig allmänt märkligt.

När de hade fått i sig det började han direkt gorma om att de skulle ha varmrätt, lamm - en jävla massa lamm, och att de skulle ha den nu. Han hade minsann sin hund i bilen och hade fan inte tid att vänta! Damerna satt och pratade för sig själva hela tiden så han fortsatte showen på egen hand. När vi satt och väntade på att få krita på notan började han lacka ur rejält för att de fortfarande inte fått någon varmrätt: "vafan, ska de både föda upp och slakta lammet innan man får någon mat eller?!"

Till slut kom maten in och det var som att se en utsvulten späckhuggare gå loss på ett gäng sälar som bara låg och chillade lite i solen.

Vilken jävla lirare. Att kärringarna enbart följde med honom för att han bjöd var ganska uppenbart, den där mannen är ingen man spenderar tio minuter med frivilligt.

Och just ja, jag glömde nästan: vi såg Shutter Island också. Läskig - nej, bra - ja. Den får 8 öar av 10.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0