MIDDAG PÅ PONTUS!

Bemötande: 1/10 - det är inte okej att få vänta över en halvtimme när man bokat bord och stället i fråga faktiskt har tidsbegränsning på hur länge man får nyttja bordet. Det är inte heller okej att bli bortglömd.

Bordet: 6/10 - mysigt men lite svårsuttet. Tiny satt i en äckligt grön soffa och jag i en fåtölj. (Fast vi satt vid samma bord alltså!)

Maten: 7.5/10 - åt en bookmakertoast med äggula, surdegsbröd, pepparrot, dijoncréme och parmesansallad som var riktigt, riktigt bra ända från brödet till äggulan. Till efterrätt så blev det karamelliserade Ingrid Marie-äpplen, glass med torkad frukt och rom och syrlig äppelvåffla. Helt klart det äppligaste jag någonsin ätit.

Drycken: 6/10 - japanska supertorra ölen Asahi till varmrätten och ett okänt, men välsmakande, rosé till efterrätten.

Servicen: 7/10 - snabb, korrekt och skämtsam utan att bli för mycket.

Lokalen: 7/10 - första rummet nedför trappan med boktapeterna var coolt, vi satt i rummet innanför det och där var det också helt okej. Roligt att man kan få chambre separée genom att dra för ett draperi runt sitt bord. Våra smågnabbande homosexuella bordsgrannar var mycket roande även de.

Prisvärt: 5/10 - skulle säga att priserna låg ungefär 20-25% för högt på maten och att ett glas rosé för 110 spänn känns lite väl saftigt.

TOTALBETYG: 6/10.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0