FITT-RADION

När vi åker hem från jobbet på eftermiddagarna brukar vi lyssna på Vinyl 107, mest för att de har bra trafikrapportering där men också för att det ibland kan vara lite (o)roande att lyssna på miffona som ringer in till Mange och önskar låtar. Man blir alltid lika förbryllad över folk som vill höra låtar som redan spelas elva gånger om dagen på kanalen, eller såna som inte har några vänner och inte vill lägga på utan bara maler på om allt möjligt skit - och den stackars radioprataren blir bara mer och mer obekväm och försöker avsluta samtalet så fort som möjligt utan att vara otrevlig.

Hur som helst, igår var det min tur att vara ett miffo. Jag ringde in och önskade en BRA låt, till skillnad från menlösa Elvis-låtar eller könlösa poplåtar som inte en jävel bryr sig om. Men spelade han den? Det vet jag inte, men han gjorde det iallafall inte under den dryga halvtimme som vi lyssnade efter det att jag pratat med honom.

Så därför: Mange - du är på min lista. Kolla att du låst ytterdörren och titta en gång extra under sängen innan du går och lägger dig, för jag och Neil Tennant kommer över när du minst anar det. Och vi har ätit så mycket viagra att vi ser ut som smurfar.

SUR Å STEL-TV spelar min låt istället:

 

Förresten, var det inte lite äckligt att Thompa på jobbet ville ligga med Udo Dirkschneider av alla killar han hade kunnat välja? Det tycker iallafall jag.

Kommentarer
Postat av: Julian D

http://www.youtube.com/watch?v=moJa5Ie4Hu8



Grym version.



Lugg-mania på Mange och Robban.

2009-05-20 @ 16:35:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0