OMTÄNKSAMHET

Vilka schyssta brudar det finns! Nu under helgen har jag fått mail från Barbara Williams, Linda Brown, Linda Jones, Jennifer Miller, Margaret Miller, Mary Miller (snacka om att de har bitchiga brudar i familjen Miller!), Lisa Jones, Helen Wilson, Mary Taylor, Helen Taylor (kan de OCKSÅ vara släkt?), och Lisa Smith.

Alla dessa trevliga och omtänksamma damer har gjort det väldigt klart för mig att det är något allvarligt fel på min balle.

Först och främst är den för liten, och tjejer över hela jorden skrattar åt den, men det kan de råda bot på med ett piller som tydligen fördubblar sizen på bara en månad! Hur grymt låter inte det?

Ett annat fel är att den inte står som ett glödgat spett och slår som en slägga i flera timmar - det är något som alla tjejer kräver av en kille. Jag riskerar att bli ensam resten av livet om jag inte shapar upp mig! Tack och lov hade tjejmaffian något för detta också, men jag blir lite oroad när man inte kan stava till varken "Viagra" eller "pharmacy" och faktiskt är godkänd återförsäljare...

Men man kan ju inte få allt liksom, med bra pris kanske man får ha överseende med att den som säljer är ordblind? Det är ju faktiskt en sjukdom, så jag borde kanske tycka synd om Mary? Finns det inget piller mot ordblindhet?

Men hur som helst, detta låter ju helt klart värt att investera i! Frågan är ju bara vem fan jag ska ligga med när jag sitter där med min 37 cenimeters bautapenis som ser ut som en babyarm med ett äpple i näven...

Det problemet kanske tjejerna också kan hjälpa mig med?


Kommentarer
Postat av: Anna.

Det kan de här bättre än mig uppenbarligen, mina urologambitioner till trots. Man får gratulera.

2009-02-23 @ 14:47:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0