DÅRHUSET

Det händer grejer på jobbet nu... Finnkärringen som var "sjukskriven" i ett par veckor för dålig rygg och kom tillbaka med värsta solbrännan efter att ha varit två veckor i Västindien på semester med familjen satte ju sig själv i en rätt fin situation. Vår chef blev, med all rätt, helt vansinnig och talade om för henne att hon inte var välkommen tillbaka eftersom det var helt oacceptabelt att bete sig så, dessutom var det tredje gången hon missbrukar sjukskrivning/semester.
 
Då kallade hon in facket och i fredags satt de i förhandlingar, där företaget gav henne två valmöjligheter: säg upp dig och få pengar (en för mig okänd summa) eller bli uppsagd och få noll pengar. Hennes svar: nej, jag tycker vi drar ett streck över det här så jag kan komma tillbaka till jobbet!
 
What?!
 
Man förklarar då för henne att detta inte är ett alternativ och att det bara finns säg upp dig/få sparken att välja på, och de ber henne fundera på det över helgen. Igår kväll ringde människan från Unionen som företräder henne upp chefen och säger att de tänkt på det, hon vill ha sitt jobb tillbaka - annars blir det upp i rätten med det.
 
Man undrar ju hur fan människan är funtad, hon har misskött sig grande och det måste hon förstå själv. Varenda människa på hela företaget är lack på henne - men ändå vill hon fortsätta arbeta här? Kanske förstår hon att arbetsmarknaden inte direkt suktar efter 60-åriga finnkärringar vars enda "talanger" är att ha rökhosta och babbla oavbrutet.

Mitt tips: köp en stor dunjacka, fyll den med stenar och ta ett långt bad nu innan isen lägger sig.

Kommentarer
Postat av: Gösta von Bärnsten

Ha ha ha ha. Fy fan vad bra.

2009-12-08 @ 16:13:14
Postat av: Sickans Hatt

Underbart - det här kräver uppföljning och lite smygfotade bilder. Mera. MERA

2009-12-10 @ 07:55:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0