Melodifestivalen 2008

Här kommer en klarsynt och genomtänkt analys av de medverkande i årets upplaga av melodifestivalen:

Charlotte Perrelli - Transvestit. Mer lik Rickard Engfors i drag än han själv. Har förmodligen en liten barnpenis.

Sibel - Helt hjärndöd. När hon tittar ut på världen är det som när vi tittar på testbilden.

Rongedal - Sjukt äckliga. Vuxna män som klär sig, rakar sig och pratar exakt likadant? Riktigt obehagligt, har de aldrig skaffat sig en egen identitet? Ligger med varandra, påhejade av sina föräldrar.

Linda Bengtzing - Hennes låt är inget roligt skämt utan helt sann. Med 100% säkerhet en stalker som dyker upp från ingenstans och tror hon ska få gifta sig. En sån som sparar sperma från sina onenightstands i en burk och försöker inseminera sig själv.

Christer Sjögren - Kiddiefiddler. Har ett ego större än Australien. Förnedrar tanter när han är på turné bara för att han kan.

Amy Diamond - Kommer att bli Sveriges Lindsey Lohan inom 2 år. Fett med ladd, dubbelmackor och sillisar.

Sanna Nielsen - Fetare kratrar i fejan än det finns på månen. 1.94 lång och väger 108 kilo, hennes lår räcker för att mätta hela Afrika.

Nordman - En tjackpundare och en helt menlös mupp med nyckelharpa? 1700-talskläder? De stank på 90-talet och gör det fortfarande, bara Svenska folkets dåliga smak håller dom kvar i branschen.

Frida - Att lyckas vara liten, fet, ful OCH från skåne är onekligen en bedrift. Jag trodde det var fel på TV'n när hon dök upp. Väldigt synd att hon den där Nour inte gav henne en present efter att hon hade framfört sitt bidrag, ett presentkort till en Schweizisk självmordsklinik hade varit perfekt!

BWO - En rysk barnamördare, en dandy som runkar till sin egen spegelbild och en helt intetsägande tant. Arrangerar bizarra sexlekar med blöjor på hotellrummet.

Kommentarer
Postat av: CAZZIS

Godmorgon ;) Håller inte riktigt med dig x'D

2008-03-16 @ 12:14:36
URL: http://cazzis.blogg.se
Postat av: Anna (kan inte sova)

Fantomen är hård mot de hårda.

2008-03-17 @ 02:17:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0