Booooom!

Det händer saker på jobbet. Nu har försäljningschefen "kommit överens" med VD:n om att "avträda" från sin tjänst och ta ut föräldraledighet resten av året för att i början av nästa år "diskutera vidare vilka utmaningar vi kan erbjuda".
Det är nog den mest intressanta omformuleringen av att få kicken jag hört. Det sägs också att de har en bra kandidat klar, men som det ska förhandlas med. En sak som vore bra är ju om hans efterträdare kan någonting annat än att sitta och leka med Excel hela dagarna. För det var verkligen det enda han gjorde, gamla chefen. När han skulle hålla i möten blev det pannkaka varje gång, och alla gick därifrån arga eller helt förvirrade - ibland både och! Han var konflikträdd och "dömde" alltid till fördel för den som bråkade mest. Sen att han var ointelligent, ordblind, hade dålig timing, dålig humor och rent allmänt bara gjorde folk irriterade - det ingick liksom i paketet.

Den här nya personen får gärna ha lite kunskaper om hur försäljning går till (och gärna inte sånt som är innött från amerikanska telemarketingböcker), kunna ta folk - eller iallafall kunna prata som en normal människa - och få lite drag på saker och ting.

Det kommer nog vara rena karnevalstämningen här när alla kommit tillbaka från lunchen och sett vår VD:s mail, lika bra att gå och svida om så man inte känner sig malplacerad när congalinen kommer förbi mitt bord...

Arriba!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0