Flyttångest!

På fredag kommer flyttgubbarna och då ska allt vara klart. Hela lägenheten ska vara nedpackad i kartonger som man prydligt märker med små lappar. Åh gud så roligt det kommer bli... För det är ju inte alls tidskrävande. Bara tanken på att plocka ner det som sitter på väggarna ger mig mer magont än att käka rå kyckling och dricka ricinolja! Vi har 30 tomma flyttkartonger, och det ser jävligt mycket ut, men det skulle inte förvåna mig om de kommer att fyllas. Att så mycket kan rymmas på 38 kvadrat är fan en gåta, det bara väller fram prylar på de mest underliga ställen. Man lyfter på en strumpa på golvet och VIPS! så hittar man tre par skor, en DVD-spelare och fyra exemplar av Polisskolan 3 på VHS. Helt otroligt.

Men sen måste det ju köpas möbler (köksbord och stolar, ny soffa, nytt bord och lite sånt), hemmabiosystem, ny TV till sovrummet (det känns lite dumt med en 7" på väggen...) och så vidare. Det kommer kosta både pengar och energi men det får helt klart bli ett senare problem...

Känns som att man får köra en rejäl satsning idag innan matchen så det finns en positiv känsla inför morgondagen.

Ikväll blir det f.ö bye-bye för turkarna, inte en chans att de kan ha sånt flyt FYRA matcher i rad. Det finns bara inte.

En rätt skön tee, tycker jag:


Kommentarer
Postat av: Anna.

vi har loads med flyttkartonger på vinden om ni måste skarva på lite.

2008-06-25 @ 23:55:34
Postat av: OTGSS

Loads är lite att ta i då de redan har fått låna största delen av vårat bestånd av flyttkartonger.

2008-06-30 @ 11:54:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0