Att ge upp

Igår hade vi den femte... eller var det sjätte? visningen av lägenheten. Tre personer kom varav två vände i princip i dörren, tydligen var den för liten. Tydligen kunde de inte använda sina ögon och SE på bilderna eller läsa i texten som finns på Hemnet utan var tvungna att åka dit och dissa. Den tredje och sista personen verkade enligt mäklaren intresserad men efter att ha kollat upp henne på nätet så är jag minst sagt skeptisk. Vilken 46-åring flyttar till en lägenhet på 38 kvadrat, som dessutom ligger på samma gata som man redan bor på!?
Jag tycker det luktar visningsturist lång väg, och det var jävligt synd.

Så nu ger vi upp. Nu får det vara nog. Det är nog som mäklaren säger, det vilar en förbannelse över lägenheten. Helst av allt skulle man ju bara vilja fjutta på den och dra, men det kan medföra en del problem, både ekonomiskt och juridiskt... Så istället blir det till att lägga ut den för uthyrning på nätet och hoppas att något företag ska ha någon indisk gästarbetare eller nåt här över sommaren. För det är inte kul att ha dubbelt boende, varje månad kostar oss i runda slängar 9000 kronor extra - pengar vi varken har eller vill lägga ut på det.

Så jävla värdo.

Kommentarer
Postat av: Anna.

Det är så enormt jobbigt det här med att köpa och sälja sitt hem. Men ni gör nog rätt, det är ju lågsäsong nu under sommaren och det går säkert lättare att sälja till hösten.

2008-06-17 @ 14:57:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0