Veckans jävla idiotjävel

Sepp Blatter, president i fotbollens högsta och mäktigaste organ - FIFA, tycker tydligen inte att ett kontrakt är värt något.

(Plankat från AB, som säkert plankat det av någon annan tidning)

I en intervju med Sky Sports gör Fifa-presidenten klart att han tycker att Ronaldo borde få gå till Real Madrid.

- Det viktigaste är att skydda spelaren. Om spelaren vill spela någon annanstans så borde man hitta en lösning. Om han stannar i en klubb där han inte vill vara är det inte bra för spelaren och det är inte bra för klubben, säger Blatter.


Ronaldo har kontrakt med United, men det borde inte vara det avgörande, menar Blatter.

- Jag tycker att det är för mycket modernt slaveri inom fotbollen när det handlar om att köpa eller sälja spelare. Vi försöker gå in och medla i sådana fall. Reaktionen till Bosmandomen är att skriva längre kontrakt och om spelaren vill gå så finns det bara en lösning och det är att köpa ut sig från kontraktet, säger Blatter.

Jag har bara en sak att säga: gubben är sinnessjuk. Varför i HELVETE skriver man över huvudtaget ett kontakt om spelarna ska få komma och gå som de vill? Det är klart att det inte är bra att ha en spelare i klubben som inte vill vara där (för att de kan få mer pengar någon annanstans), men det är trots allt hans YRKE. Om en ny arbetsgivare inte är villig att kasta fram den summa som den nuvarande arbetsgivaren begär, ja då är det knappast märkligare än att man blir kvar tills dess att man inte har ett gällande kontrakt eller någon lämnar ett bud som både spelaren och ägande klubben accepterar!

Eller?


Kommentarer
Postat av: Julian Dicks

Struntar fullkomligt i Ronaldo och Manchester United.



Det roliga var ju att Sepp inte kom ihåg vilka länder som var substitutländer om Sydafrika inte lyckas få allt klart allt till VM. Anledningen: "- Det är lite oordning här uppe..." You dont say Sepp, you dont say.



Enligt min Sydafrika kontakt och de sydafrikaner han pratat med så finns det små chanser att dom lyckas få allt klart. Arenorna är bara skelett tydligen.

2008-07-11 @ 08:02:48
Postat av: Shredder

Blatter skulle kunna bli utnämnd till veckans jävla idiotjävel varje vecka på året.



Snubben är en katastrof, minst sagt.



Som United säger; Spelarna är ju faktiskt fria att skriva långa kontrakt. Vill inte arbetsgivaren släppa honom är det väl för fan bara att bita i det sura äpplet och hålla käften. Men real är väl inte direkt kända för att vara reko på den fronten. Kewklag.

2008-07-11 @ 08:33:14
Postat av: SUR Å STEL

Varför är jag inte det minsta förvånad över att JD har en "sydafrikakontakt"..?

2008-07-11 @ 09:55:26
Postat av: Shredder

För övrigt är det väl bara att bänka ficklampeungen om det är så att han grinar hela tiden. Till b-laget med dig, hejdå.



Vafan är det med spelare som inte har vett nog att respektera ett skrivet kontrakt?

2008-07-11 @ 14:36:33
Postat av: L

Helt ointresserad av sport men desto mer intresserad av rättvisor/orättvisor och mänskligt beteende etc klämmer jag till med ett enkelt "precis". Mänskligheten är tröttsam ibland, tråkigt att man inte längre ens häpnar.

2008-07-11 @ 19:19:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0