Händningen, eller vafan det heter på svengelska

Såg The Happening igår, den var inte riktigt lika usel som alla på IMDB skriver, men absolut inte bra. Töntigaste plotten och den mest oläbbiga "bad guy" skådad på film... Mer än så orkar jag faktiskt inte säga om den.
Jag delar ut 3 vindpustar av 10.

Efteråt såg vi Turistas och den var bättre. Eller nja, kanske inte bättre men betydligt mindre fånig. Amerikanska och brittiska turister träffas av en slump (just ja, det var en australiensisk tjej med också) i Brasilien och efter en fantastisk festnatt på stranden så vaknar de utan en enda värdesak kvar, de har blivit av med pass, pengar, telefoner, smycken - t om sina skor. Men efter ett tag inser de att de kunde blivit av med betydligt mer än så... Och så börjar jakten.
Den här rullen får 5 svenskar med norska namn av 10.

Det var bra länge sedan man såg en rulle som riktigt skrämde skiten ur en, det känns inte riktigt som att skräckisarna nu för tiden håller måttet - eller ens är intresserade av att göra det - det är tydligen bättre med en simpel plot och en massa gore för att täcka upp hålen i manuset.

Filmtips emottages tacksamt!


Kommentarer
Postat av: Anna.

Jag tycker att det är värt att se oavsett, bara för att få glo på Mark Wahlberg. Jag youtubade lite på honom förra veckan, för att minnas hur han såg ut på Marky Mark-tiden. Kanske lite väl mycket steroider och därmed bröstutveckling, men ändå, sablar vilken läckerbit. Inte lika läcker som storebror dock.

2008-07-15 @ 09:49:45
Postat av: Anna.

Förresten, ett finkulturellt filmptips med ett par år på nacken: http://www.imdb.com/title/tt0451176/

(Quinceanera).

Om man gillar bögsex bland gangstercholos i Echo Park i LA, gravida oskulder och en tro på Jesu återkomst. Jag såg den i en liten mörk håla med ungefär 20 stolar på Zita förra sommaren, men vi var iaf dussinet intresserade.

2008-07-15 @ 09:58:47
Postat av: SUR Å STEL

Jesse Garcia står med i rollistan, det är ju en av mina favoritpianohouse-producenter! Hurra!

2008-07-15 @ 11:34:12
Postat av: Anna.

Men shite vilken dålig film. Va! The Happening. En psykiskt sjuk 70-årig dam som pratar om Gud när det är dags att dö, får figurera som filmens enda läskiga buse. Va! Och man fick ju inte reda på hela dealen heller. Varför var vissa immuna? Varför kunde lilla tjejen känna på sig när neurotoxinet kom? Va!

2008-07-19 @ 00:38:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0