Filmtips

(Det var tydligen någon bugg i förra posten, vi testar igen...)

Efter ett rejält flyttlådsuppackningsrace (bra ord!) igår så slog vi oss ner i soffan för att kolla Forgetting Sarah Marshall. Vi hade sett några trailers, och den verkade rätt skön. Storyn är rätt enkel: en kille blir dumpad av sin tjej (när han är naken), blir helt förkrossad och efter veckor av grinande hemma i sin lägenhet blir han övertalad att åka iväg på semester för att komma över henne. Väl på semesterorten går det mesta åt helvete.

Jag vill inte avslöja för mycket av filmen, därav den mycket korta sammanfattningen, för den måste ses! Störtsköna insatser från Jason Segel (Knocked Up, How I Met Your Mother) i huvudrollen men också från flera birollsinnehavare, t ex Paul Rudd (Vänner, Anchorman) och den för mig tidigare okända engelsmannen Russell Brand.

En perfekt film att se när man behöver muntras upp lite, jag delar utan att tveka ut 8 gråtande män av 10.


Kommentarer
Postat av: Anna.

Jag såg den igår, med ryggläge och chipsskålen på magen. Faktiskt väldigt underhållande. Men vad är dealen med att visa sin snopp hela tiden? HELA TIDEN var den ju ute! Även när det liksom inte behövdes. "Jaha, där hade vi dasen igen". Han måste ha någon form av udda blottarbehov den där killen.

2008-07-11 @ 08:43:58
Postat av: SUR Å STEL

Han kanske inte har fått ligga så mycket på senaste tiden, och trodde att det där skulle hjälpa...



Surfing Instructor: I once saw him beat a guy up with a starfish!

Peter Bretter: That's ridiculous.

Surfing Instructor: That guy was me.

2008-07-11 @ 11:49:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0