Ännu ett par till samlingen

Nike Air Force 1 low är universums cleanaste och skönaste sko. Dessutom finns den i minst två miljarder färgkombinationer och specialare, så det går att kombinera till allt. Jag är ju sån som gillar när det är lite äckliga färger, så jag slog till och beställde dessa igår...


Ville ha ett par helvita till Tiny också, men det var bara att glömma dessvärre.

Kommentarer
Postat av: OTGSS

Personligen tycker jag att sneakerfreaker-hypen (i brist på bättre ord) har gått lite för långt. Jag syftar på alla släpp med så mycket knasiga färger som möjligt. Känns lite som om att det går att släppa vilka kombinationer som helst i ett pack och komma undan med det.



Vad är dealen med AF1 x MJ? ”Det bästa från två världar…” Sämsta släppet på länge om du frågar mig.



Dock håller jag med om ovanstående är en mycket bra sko, skön touch med den gröna färgen. Passar bra till sommaren…

2008-07-04 @ 15:32:13
Postat av: SUR Å STEL

Jag håller med, det är varken roligt eller snyggt med en massa pajaskombinationer och AF1-MJ ger jag inte mycket för. Skulle aldrig köpa.

2008-07-07 @ 08:15:11
Postat av: Anna.

hur små är de där fötterna egentligen? Jag vill minnas att jag skickade mess om helvita Blazers som jag erfar något dimmigt minne om att hon ville ha. De borde ju finnas i babystorlek, tänkte jag. Vilken tur att man fick ett par förhållandevis stora båtar till fötter till sina ynka 157 cm över havet. Cissilainen har ju samma bekymmer som Tiny.

2008-07-07 @ 18:47:14
Postat av: SUR Å STEL

Tiny har 35, men i AF1 tror jag 35.5 funkade...

2008-07-08 @ 08:32:32
Postat av: Shredder

När vi shoppar dojjor brukar jag skicka iväg Cissilainen till barnavdelningen med en klapp på kinden, huvudet på sned och ett överseende leende. Mona Muslim-style!



Själv sportar man 10UK i strl och ni vet vad man säger om snubbar med stora fötter...



Stora fötter - Stora skor!



För övrigt försöker jag febrilt att få tag på ett par forest hills med den gula sulan. Men gissa vad? Det går åt helvete!!!



Fan!

2008-07-10 @ 16:50:49
Postat av: Anna.

Själv har jag varit förvirrad över min skostorlek. De flesta i min most priced posessions-samtling av Buffalo är i stl 37 och klapprar nog lite när jag hasat runt på fester i dem. Vet inte varför. Det är en nagel i ögat nu när jag överväger att plocka fram dem igen. Det är jag och Robyn i Buffalo. Kan ni hoppa upp å klappa er på.

2008-07-11 @ 08:41:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0