Läderlappen


Så har vi äntligen varit och sett nya Batmanrullen. Vi valde Heron City eftersom de har bekvämast stolar och bäst benutrymme (rad 9 är alltid ett hett tips) - men glömde bort att det även är ett jävla zoo där. Men förutom att filmen bröts (!) en gång pga att de sålt dubbla biljetter till en del platser och att det var folk som satt och lekte med sina mobiler filmen igenom så var det chockerade lugnt.

Om filmen vill jag inte säga så mycket mer än att Heath Ledger gjorde en kanonroll som Jokern men i vanlig ordning blir hyllningarna lite överdrivna när någon går och dör sådär. Christian Bale var stenhård, men hans sätt att prata när han är Batman är lite småirriterande. Och Maggie Gyllenhaal var är helt klart att föredra som Rachel istället för Tom Cruises scientologfruga. Men ni får helt enkelt ta och pallra er iväg till biograferna och se den själva. För den var grymt bra. Lång, men grymt bra.

Jag delar ut 8 läppstiftnedsmetade munnar av 10.

Kommentarer
Postat av: Anna.

Vi var också på Heron, men då var det faktiskt tyst i salen. Ni hade nog otur med kidsen, även om Heron brukar vara lite bättre än t ex hönsfarmen på Hötorget.

Christian Bale, sicken snygg kille. Det är värt att se filmen bara för att se honom.

2008-08-04 @ 09:26:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0